Staranje je del življenja, neizogiben proces telesnega in duševnega spreminjanja posameznika. S staranjem slabijo moči za napore in delo, posledično pa prihaja do bolečin ter omejene gibljivosti v sklepih. Telo v jesenseni našega življenja potrebuje več pozornosti. Naloga fizioterapevta je zelo pomembna, saj spodbuja, vzdržuje in pomaga izboljšati gibanje in zdravstveno stanje stanovalcev. Fizioterapevt vam bo s svojim pristopom pomagal na poti do večje samostojnosti pri dnevnih opravilih, ter večje aktivnosti.

Da boste ostali aktivni vam bomo pomagali pri vključitvi v skupinsko vadbo, ki poteka trikrat tedensko v prostoru fizioterapije (v času prenove v Zdravilišču Radenci) in dvakrat tedensko v gospodinjski skupnosti. Individualne fizioterapevtske obravnave izvajamo v prostoru fizioterapije in v sobah.

Pri delu uporabljamo naslednje metode:

  • kinezioterapijo;
  • termoterapijo;
  • mehanoterapijo;
  • fototerapijo;
  • respiratorno fizioterapijo;
  • elektroterapijo.

Svetujemo in skrbimo, da boste imeli ortopedske pripomočke, ki so najbolj primerni za vas glede na vaše zdravstveno stanje. Tako bomo pomagali ohraniti ali izboljšati vašo samostojnost.
Izvajamo tudi dodatne samoplačniške fizioterapevtske storitve v skladu z vašimi željami, potrabami in cenikom dodatnih storitev.

Za dodatne informacije sem vam na voljo

Nives Olaj, dipl. fiziot.
Telefon: 059-253-159
Elektronski naslov: nives.olaj@dslendava.si
Od ponedeljka do petka med 9. do 11. in od 13 do 14. ureOsebno smo vam na voljo po predhodnem dogovoru.