V domski kuhinji vam bomo pripravili hrano po načelih zdrave, varovalne prehrane za starejše. Pri sestavi jedilnikov upoštevamo vaše želje in predloge, ki jih lahko izrazite na mesečnih sestankih in jih bomo upoštevali ob mesečnem načrtuju pestrih in uravnoteženih jedilnikov.

Zadali smo si cilj medsebojnega sodelovanja z vami z namenom višje stopnje zadovoljitve vaših potreb in želja v zvezi s prehrano.

V naši kuhinji pripravljamo vašemu zdravstvenemu stanju primerno prehrano. Pripravljamo tudi dietno hrano, med katero sodijo najpogosteje sladkorna, žolčna, želodčna, … dieta. V skladu z vašimi potrebami hrano postrežemo v primerni konsistenci, ki je lahko narezana, sesekljana ali pasirana. Hrano vam bomo postregli v centralni domski jedilnici, jedilnici gospodinjske skupnosti ter po sobah.

V domski kuhinji pripravljamo tudi malice in kosila za domov v skladu s cenikom. Oskrba s hrano je v naši kuhinji zanesljiva vse dni v letu, tudi med vikendi in ob praznikih. Nudimo navadna in dietna kosila, prilagojena vašim potrebam.

Za dodatne informacije sem vam na voljo

Danica Bogar Režonja, vodja prehrane
Telefon: 059-253-173
Elektronski naslov: danica.bogar@dslendava.si

Od ponedeljka do petka med 9. do 11. in od 13 do 14. ure
Osebno smo vam na voljo po predhodnem dogovoru.