Vabilo na ogled komedije Pojoča babica

Dom starejših Lendava, vas prijazno vabi na ogled izjemne komedije POJOČA BABICA, ki bo na spored v petek, 30.09.2022 , ob 18.00 uri v dvorano Hotela Radin Radenci, Zdraviliško naselje 7, Radenci.


Komedija Pojoča babica govori o prleški Juliki, ki na stara leta pride začasno živet v mesto. Julika sicer nima posluha, vendar zelo rada poje. Prijatelji ji pravijo kar pojoča babica. Njeno »falš« petje prinaša veliko smeha in zabave, sicer pa je Jula zelo odločna in samostojna. Trdo življenje jo je izbrusilo in zna se postaviti zase. Če je potrebno, si pa resnico prikroji malo po svoje. Sicer pa pomaga vsakemu, za katerega se ji zdi, da je njene pomoči potreben. Obisk njenih prijateljev iz Prlekije, skupno življenje s hčerkino družino ter obiski sosedov in prijateljev so zelo zanimivi in zabavni.
Še posebej zanimivi so spomini na njeno mladost. Njene zgodbe so predvsem zabavne, nekatere pa so tudi zelo čustvene in v srce segajoče.

V komediji Pojoča babica se bomo torej lahko od srca nasmejali, ob Julinih spominih pa se nam bo morda utrnila tudi kakšna solza.

Vstopnine ni!
Smeh je zdravilo. Pridite! Zdravila bo v izobilju.